Website security

Website Security

Onze oplossingen voor websitebeveiliging bieden het hoogste niveau van bescherming tegen kwaadaardige cyberaanvallen. Onze geavanceerde technologie, met de tools van SiteLock, scant automatisch uw website, detecteert en isoleert bedreigingen en repareert kwetsbaarheden om ervoor te zorgen dat uw online aanwezigheid veilig is. Met ons geautomatiseerde systeem hoeft u zich geen zorgen te maken over handmatige updates of patches - wij regelen alles voor u. Wij garanderen dat uw website veilig is, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf zonder zich zorgen te maken over de veiligheid van uw online aanwezigheid. Ons doel is ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op onze oplossingen voor websitebeveiliging om uw website, reputatie en bezoekers te beschermen tegen cyberbedreigingen. Laat ons voor de details zorgen, zodat u zich weer kunt richten op wat het belangrijkst is, het bedienen van uw klanten.

Hoe veilig is uw website?

Als het gaat om de beveiliging van websites, is het belangrijk om de nodige stappen en voorzorgsmaatregelen te nemen. Cyberweerbaarheid.nl kan u daarbij helpen. Met onze website security check voeren wij een uitgebreide scan van uw website uit om potentiële bedreigingen of kwetsbaarheden op te sporen. Wij controleren uw website op de volgende punten:

Website scanning: Onze websitebeveiligingsscan controleert uw website onmiddellijk op malware, virussen en andere cyberdreigingen en waarschuwt u voor gevonden problemen.

Kwetsbaarheden check: Het patchen van kwetsbaarheden is een essentiële taak voor organisaties om de veiligheid van hun IT-systemen en netwerken te waarborgen. Door proactief patches voor bekende kwetsbaarheden te identificeren en toe te passen, kunnen wij uw totale blootstelling aan risico's van potentiële cyberaanvallen aanzienlijk verminderen.

Web application firewall: Een Web Application Firewall (WAF) is een beveiligingsoplossing die is ontworpen om webapplicaties te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen. Wij inspecteren het inkomende verkeer op kwaadaardige verzoeken, en blokkeren deze verzoeken indien nodig.

Malware removal: Malware verwijderen is een noodzakelijke stap in het beschermen van uw computersysteem tegen veiligheidsbedreigingen. Wij vinden en verwijderen kwaadaardige software, zoals virussen, wormen, Trojan horses, rootkits, adware en spyware.

Website backup: Wij verzorgen een website back-up voor u. Een website back-up is een belangrijk onderdeel van elke digitale beveiligingsstrategie. Door regelmatig back-ups van uw website te maken, kunt u ervoor zorgen dat als er iets misgaat met uw hostingomgeving, of als uw site wordt gehackt, u een kopie hebt van alle gegevens die erop zijn opgeslagen.

Content delivery network: Wij maken grote hoeveelheden websiteverkeer zonder vertraging mogelijk, zodat u de best mogelijke klantervaring zonder enige vertraging kunt garanderen.