Endpoint detection & protection

Endpoint detection & protection

Endpoint detection & protection is een uitgebreide oplossing die is ontworpen om bedrijven, computers en servers te beschermen tegen malware en virusaanvallen. Het zorgt ervoor dat alle endpoints worden gecontroleerd op kwaadaardige activiteiten en geeft real-time waarschuwingen wanneer verdachte activiteiten worden gedetecteerd. Het bouwt ook een diepgaand profiel op van elk eindpunt, zodat de u als organisatie snel kan reageren op mogelijke bedreigingen of inbreuken op uw beveiliging. Door de combinatie van geavanceerde informatie over bedreigingen en proactieve beveiligingsmaatregelen biedt Endpoint detection & protection uitgebreide bescherming tegen de nieuwste bedreigingen, zodat uw organisatie veilig is. Bovendien kan deze oplossing ook worden afgestemd op uw unieke vereisten, zodat u volledige controle hebt over het geboden beschermingsniveau. Met Endpoint detection & protection in place kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf veilig is voor cyberdreigingen.

  • Proactieve beveiligingsmaatregelen
  • Real-time waarschuwingen

Het verschil ?

Endpoint Detection & Protection biedt 100% betrouwbare uitspraken over de beveiliging van uw systeem. Dit wordt bereikt door middel van geavanceerde machine learning-algoritmen die hun nauwkeurigheid voortdurend verfijnen en verbeteren. Door gebruik te maken van Endpoint Detection & Protection verminderd u risico's door kwaadaardige activiteiten te stoppen voordat ze plaatsvinden. De oplossing heeft ook tools voor incident response en remediëring, waarmee de schade van eventuele aanvallen kan worden beperkt. Bovendien biedt Endpoint Detection & Protection bruikbare informatie die kan worden gebruikt om uw beveiliging verder te verbeteren. Met Endpoint Detection & Protection kunt u erop vertrouwen dat uw systeem veilig en beveiligd is tegen bedreigingen.

Vraag vandaag nog uw demo aan voor Endpoint detection & protection

Endpoint detection & protection is de sleutel om uw bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Met ons geavanceerde beveiligingssysteem kunt u kwaadaardige aanvallen detecteren en beschermen die anders uw gegevens en netwerken zouden kunnen beschadigen. Ons platform biedt uitgebreid inzicht in alle endpoints in uw netwerk, zodat u snel potentiële risico's kunt identificeren en actie kunt ondernemen voordat ze een probleem worden. Met onze geavanceerde mogelijkheden voor detectie van bedreigingen kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf altijd beschermd is. Vraag vandaag nog een demo aan om te zien hoe Endpoint Detection & Protection u kan helpen uw bedrijf veilig te houden. Het is snel, gemakkelijk en veilig! Begin nu en geniet van de gemoedsrust die voortkomt uit de wetenschap dat uw bedrijf beschermd is.

  • Aanvallen detecteren
  • Geavanceerde beveiligingssysteem
  • Betalen per device