Cyber Awareness trainingen

Cyber Awareness training

Bij Cyberweerbaarheid geven wij Cyber Awareness training die ervoor zorgt dat uw bedrijf ondanks de dreiging van geraffineerde hackers en gevaarlijke cyberaanvallen veilig blijft. Ons doel is om uw bedrijf te helpen uw computersystemen te beschermen tegen aanvallen van criminele organisaties en virussen. Wij bieden u de mogelijkheid geautomatiseerde phishingsimulaties te laten uitvoeren onder medewerkers. Door deze online tests kunnen wij u helpen vast te stellen of en waar uw systemen vatbaar zijn voor aanvallen. Ook kunt u uw medewerkers onze Cyber Awareness training laten uitvoeren waarin zij onder andere dreiging van buitenaf leren te herkennen. Uw medewerkers zullen de basisbeginselen van cyberbeveiliging leren wat ervoor zal zorgen dat het risico op een geslaagde cyberaanval richting uw bedrijf aanzienlijk zal verlagen. Cyberweerbaarheid is een uitstekend platform voor elk bedrijf dat serieus wilt nadenken over het verbeteren van hun cybersecurity.

  • Volledig geautomatiseerde en AI-driven simulaties
  • Gepersonaliseerd per individuele ontvanger
  • Realistische phishingtraining dankzij een sterke focus op lokale merken en standaarden

Wat is Cyber Awareness training?

Cyber Awareness training is ontworpen om werknemers te helpen veilig online te gaan. De training biedt de tools en middelen die nodig zijn om bedrijfsgegevens te beschermen, veiligheidsrisico's te beperken en te voorkomen dat medewerkers slachtoffer worden van cybercriminaliteit. Door middel van gesimuleerde phishing oefeningen en Security Awareness training leren werknemers hoe ze potentiële bedreigingen kunnen herkennen en correct kunnen reageren om het bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen. Cyber Awareness training helpt bedrijven ook om een cultuur van cyberbeveiliging binnen hun organisatie te bevorderen door een omgeving te creëren waarin beveiliging serieus wordt genomen. Door werknemers uit te rusten met de kennis die zij nodig hebben om kwaadaardige activiteiten te herkennen en passende maatregelen te nemen, kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun gegevens veilig en beschermd blijven. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van cybercriminaliteit kunnen organisaties zich bovendien beter beschermen tegen toekomstige aanvallen. Uiteindelijk is een Cyber Awareness training een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om hun gegevens en middelen te beschermen tegen kwaadwillenden.

Bescherm uw bedrijf met onze gesimuleerde phishing oefeningen

Ons platform is ontworpen om de voortdurend evoluerende cyberdreiging voor te blijven. Onze phishing simulaties worden voortdurend bijgewerkt met de nieuwste tactieken, technieken en procedures die worden gebruikt door kwaadwillenden, zodat uw organisatie altijd is voorbereid op elke soort aanval. Onze volledig geautomatiseerde technologie helpt uw beveiligingsbewustzijnsprogramma te stroomlijnen door IT-teams te ontlasten. Met onze AI gestuurde aanpak ontvangen werknemers gepersonaliseerde phishingsimulaties die zijn afgestemd op hun individuele risiconiveau. Dit zorgt ervoor dat ze waakzaam blijven tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen. Door ervoor te zorgen dat uw team op de hoogte blijft van de nieuwste phishing trends en tactieken, kunt u erop vertrouwen dat uw beveiligingspositie sterk is en dat uw gegevens veilig blijven voor aanvallers. Met onze 100% geautomatiseerde, gepersonaliseerde phishing-simulaties kan uw organisatie het cyberdreigingslandschap een stap voor blijven. Maak vandaag nog gebruik van de kracht van automatisering en sluit u aan bij honderden bedrijven die terugvechten tegen phishing-bedreigingen met 100% geautomatiseerde, gepersonaliseerde phishing simulaties.

  • Phishing simulaties
  • Active reporting
  • Training sessies
  • Threat alerts

Vind de zwakke plekken binnen uw bedrijf met onze duidelijke rapportages

Onze rapportages geven u als bedrijf toegang tot uitgebreide en actuele inzichten in hoe uw bedrijf presteert. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om zwakke punten te identificeren, probleemgebieden aan te wijzen, strategieën voor verbetering te ontwikkelen en de vooruitgang in de tijd te volgen. Met dit krachtige hulpmiddel kan uw organisatie een beter inzicht krijgen in uw prestaties en de juiste beslissingen nemen om succes te garanderen. Wij bieden bedrijven u de mogelijkheid om door te dringen tot individuele niveaus of informatie te bekijken per functie/locatie/afdeling/enz. Het stelt u in staat trends te identificeren om processen te verbeteren en potentiële groeikansen te vinden. Bovendien kunnen managers gemakkelijk prestatiecijfers vergelijken tussen verschillende teams of afdelingen. Dit helpt hen zwakke punten te herkennen die mogelijk moeten worden aangepakt en gerichte oplossingen voor verbetering te ontwikkelen.