Over ons

Awesome Image

Over Cyberweerbaarheid.nl

Cyberweerbaarheid.nl is een managed security services provider voor het MKB. Wij hebben een team dat meerdere jaren ervaring heeft op het gebied van IT en cybersecurity. Continu zoeken wij de uitdaging om een bedrijf meer weerbaar te maken tegen cyberdreigingen.

Missie
Onze missie is om de cyberveiligheid van MKB-bedrijven te waarborgen door middel van hoogwaardige beveiligingsoplossingen. We streven ernaar om onze klanten te beschermen tegen cyberaanvallen en hen te voorzien van de nodige middelen en kennis om zichzelf te verdedigen tegen cyberdreigingen. We zijn vastbesloten om een betrouwbare en vertrouwde partner te zijn die de groei en het succes van onze klanten ondersteunt.

Visie
Onze visie is om een toonaangevende leverancier van cybersecurity oplossingen te zijn voor MKB-bedrijven in Nederland. We geloven dat elke onderneming recht heeft op een solide cybersecurity strategie en we zijn vastbesloten om dit waar te maken door middel van innovatie en samenwerking. We willen onze klanten de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen bieden die beschikbaar zijn en hen de nodige ondersteuning en begeleiding geven om hun cyberveiligheid te verbeteren. We willen niet alleen onze klanten beschermen tegen cyberaanvallen, maar hen ook helpen groeien en bloeien in een veilige en betrouwbare digitale omgeving.

  • Gebruik van slimme software
  • Ontvang persoonlijk advies
  • Verbeter samen uw cyberweerbaarheid

Onze oplossingen en diensten!

IT Security Advies

Advies voor de beste security oplossingen voor uw organisatie.

Quick scan cybersecurity

Een pentest om in een korte periode technisch inzicht ...

Multi-Factor Authenticatie

Beveilig het inloggen van uw medewerkers.

Endpoint detection & protection

Krijg inzicht en voorkom succesvolle aanvallen.

Cyber Awareness trainingen

Train uw medewerkers op het herkennen van cyberbedreigingen.